Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Minden napra egy angyal

2016.02.28

Minden napra egy Angyal

 

HÉTFŐ

A hétfői nap a Hold energiái köré összpontosul. A lelki élet dolgai, az álmok, a női energiák, az egészség, a biztonságvágy, a spirituális törekvések sikere, a háztartás ügyei és a családi dolgok ilyenkor a legfontosabbak.A hétfő színe az ezüst és a fehér.A hétfő Angyala: Gábriel.


 

KEDD

A kedd a Mars energiái köré összpontosul. A keddi nap jó az üzletre, a gépi tevékenységekre, állatok eladására, a vásárlásra, a vadászatra, tanulmányok megkezdésére, a szexualitásra és az ellenszegülésre.Színe a piros, a rózsaszín és az élénkvörös.A kedd Angyali: Camael, Samael, Satael.


 

SZERDA

A szerda a Merkúr irányítása alatt áll. Kedvez a gyors tevékenységeknek, a kommunikációnak, a levelezéseknek, telefonhívásoknak. Jó nap újságíróknak, íróknak, költőknek, az alkudozásra, munkavállalók alkalmazására és baráti látogatásokra.Színe a narancssárga és a szürke.A szerdai nap Angyalai: Rafael,Szerafiel.


 

CSÜTÖRTÖK

A csütörtök a Jupiter bolygó uralma alatt áll. Nagyszerű a pénzügyekre, hiszen a Jupiter mindenféle pénzügyi helyzet uralkodó bolygója. Jó még a csütörtöki nap önfejlesztésre, kutatásra, tanulmányokra, utazásra és társas összejövetelekre, valamint a hit, a vallás kérdéseire is.Színe a lila és a királykék.A csütörtök Angyala Sachiel.


 

PÉNTEK

A pénteki nap a Vénusz bolygó uralma alatt áll. A szerelmi ügyek, az emberek közötti interakciók, a kommunikáció folyékonysága, a szépség, a lakás csinosítása, a vásárlás kiváló ebben az időpontban. Kedvez ez a nap a művészeknek, művészeteknek és az életörömöknek is.Színe a smaragdzöld és a rózsaszín.A péntek Angyalai: Uriel, Rachiel, Sachiel, Anael


 

SZOMBAT 

A szombati nap a Szaturnusz bolygó uralma alatt áll. A nyilvánossággal kapcsolatos ügyek, a gazdálkodás, a családi kötelékek, a jogi ügyek, hitelek kezelése, pénzügyek, a társas viszonyok pénzügyei az ingatlanok, az idős emberek, a negativitás elűzése, a rossz szokásoktól való megszabadulás mind a Szaturnusz felügyelete alá tartoznak.Színe a fekete.A szombat Angyalai: Cassiel,Uriel.


 

VASÁRNAP

A vasárnap a Nap befolyása alatt áll. A közösségi munka, az önkéntes szolgálatok, a testmozgás, a szabadtéri sportok, a vásárlás, az eladás, a spekuláció, az emberekkel való találkozás, minden, ami csoportokkal kapcsolatos, a vásárok és a játékok, a gabonatermesztés és minden egészségügyi dolog a Nap befolyása alatt áll.A vasárnap színe az arany és a sárga.A vasárnap Angyala:Micháel.