Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


3 jó tanács az Angyaloktól a bőségért

2016.03.16

3 jó tanács az Angyaloktól a bőségért

 

 

Mit kell tenned ahhoz, hogy bőségben élj? - 3 jó tanács a bőség angyaloktól

Wadolowska Balogh Orsolya

 

A bőség és a jólét angyalai összedugták a fejüket és felállítottak neked 3 jó tanácsot, ami választ ad arra, mit kell tenned ahhoz, hogy bőségben élj. Kövesd lehetőségeid szerint ezt a 3 pontot, és nem fogsz hiányt szenvedni semmiben, megszűnnek az anyagi problémáid és stabil, biztos hátteret alakíthatsz ki magadnak! Vonzás Törvényei meg társai mind ugyanazokon az elveken működnek. Most lecsupaszítva megosszák veled az angyalok az igazi lényeget!

3 jó tanács a bőség angyalaitól, hogyan tegyél szert bőségre!

3 jó tanács a bőség angyalaitól, hogyan tegyél szert bőségre!

Raziel tanácsa: Becsüld meg, amid van!

Raziel segít elérni a jólétet és a bőséget

Sokan hisszük, hogy megbecsüljük azt, amink van. Ám ez nem mindig van így. Nagyon sokszor nem becsüljük meg tiszta szívből, akár sok, akár kevés legyen. Titokban mindig többre vágyunk, azt nézzük más miért kap többet és mi miért nem. Szinte mindig elégedetlenkedünk és sajnálkozunk. Pedig már annak is örülnöd kellene, ha van munkád, még akkor se, ha nem éppen az álommeló. Becsüld meg, hiszen másnak az sincs. Ha csak minimálbért kapsz és nem többszázezres fizetést, akkor azt is becsüld meg, mert valaki ennyit se kap. Nem az a lényeg, hogy érd be kevesebbel és ne vágyj többre, hanem hogy örülj annak, amid van és értékeld. Hiszen csak úgy tud neked az Univerzum és az angyalok még több bőséget szállítani ha látják, hogy van értelme, mert tényleg örülsz neki és megbecsülöd. Légy hálás, hogy van mit enned, tudsz miből adni gyermekeidnek, otthont biztosítani nekik és magadnak egyaránt.

 

3 jó tanács a bőség angyalaitól, hogyan tegyél szert bőségre!

Barakiel tanácsa: Adj ahhoz, hogy kapj!

Barakiel elhozza a jó szerencsét

Hogy működik a bőség a természetben? Vagy megterem valami magától vagy segítségre van szüksége, és ápolnod illetve termesztened kell. Aztán be kell takarítanod, mert ha a fákon hagyod a gyümölcsöt, csak megrohad és akadályozza a következő szezon termésének növekedését. De ha le is aratod a termést, akkor is célszerű adni belőle, mert ha túl sok van, és nem adsz, könnyen lehet, hogy megromlik. Egyszóval mindig adni kell abból, amid van, de csak annyit, amennyit nélkülözni tudsz. Valójában tele vagy bőségenergiákkal, de ha nem áramoltatod helyesen, akkor fennakadást okozol az erőben. Ha van pénzed, akkor ne csak ülj rajta, hanem költs belőle. Persze spórolhatsz is, félreteheted egy részét, de ne próbáld meg görcsösen akadályozni, hogy elfogyjon. Vedd meg belőle a szükséges dolgokat, fizesd ki, amit ki kell, adj belőle szeretteidnek. Így az Univerzum és az angyalok veszi a lapot, hajlandó vagy adni azért, hogy kapj is! De bármi más birtokában légy, azt is érdemes megosztani. Sose légy irigy, mert az csak irigységet szül. Amilyen a hozzáállásod az anyagiakhoz, azt is kapod vissza. Persze nem kell ész nélkül adakoznod, de ha van fölösleges ruhád, almád, holmiijaid, miért ne adnál belőle annak, aki rászorul? Mindig csak mértékkel, a lényeg maga a szándék. Hiszen a szándékkal teremtesz.

 

3 jó tanács a bőség angyalaitól, hogyan tegyél szert bőségre!

Anuel tanácsa: Kérj ahhoz, hogy kapj!

Anuel elhozza a sikert és feléd áramoltatja a pénzt

Ügyelj arra, hogy a ló túloldalára se ess át. Már említettük, nem kell beérned kevesebbel és az se jelentsd ki, hogy nem számít a pénz, hogy neked nem az a fontos. Lehet, hogy nem vagy pénzmániás és belátod, hogy az csupán egy eszköz, és önmagában nem boldogít, (valóban, ez a leghelyesebb felfogás) de amit megtudsz belőle venni, (mert hiába, manapság ezzel az értékképes eszközzel tudunk csak fizetni) az téged vagy szeretteidet „boldoggá” teszi. Az étel, az ital, a ruha, az ajándék, a könyv, az internet, a ház, az autó, akármi. Ezért ha bőségre vágysz, akkor kérned is kell azt, hiszen ha nem kéred, nem hallja meg az Univerzum, hogy kinek is kellene segítenie, ahogy az angyalok se. Nem kell némán szenvedned. Kérj magadnak munkát, biztos anyagi hátteret, egy kis szerencsét, lehetőségeket, akármit. Kérd hangosan, imádkozz, varázsolj, add valamilyen formában a tudtukra vágyadat. Kérni sosem szégyen. Hiszen emlékezz, aki kér, az kap is!

 

forrás:Wadolowska Balogh Orsolya (Női Portál)